Στην κηδεία της Γαληνέα – Οι κόρες της και οι τελευταίες επιθυμίες της (Εικόνες και Βίντεο)

June 6, 2023


Το τελευταίο αντίο στην σπουδαία ηθοποιό Νόνικα Γαλενέα… Το τελευταίο αντίο είπαν το μεσημέρι της Τρίτης (6.6.2023) συγγενείς και φίλοι της αγαπημένης ηθοποιού Νόνικας Γαληνέα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 84 ετών.Η ίδια είχε ζητήσει αντί για στεφάνια, να δοθούν χρήματα στο Σπίτι του Ηθοποιού.Αποχαιρετούν σήμερα φίλοι, συνάδελφοι και συγγενείς την σπουδαία ηθοποιο Νόνικα Γαληνέα …


Το τελευταίο αντίο στην σπουδαία ηθοποιό Νόνικα Γαλενέα… Το τελευταίο αντίο είπαν το μεσημέρι της Τρίτης (6.6.2023) συγγενείς και φίλοι της αγαπημένης ηθοποιού Νόνικας Γαληνέα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 84 ετών.

  • Η Νόνικα Γαληνέα είχε σχεδιάσει με λεπτομέρεια την κηδεία της, ζητώντας μεταξύ άλλων από την επιστήθια φίλη της Άννα Φόνσου να εκφωνήσει τον επικήδειο λόγο.

Η ίδια είχε ζητήσει αντί για στεφάνια, να δοθούν χρήματα στο Σπίτι του Ηθοποιού.

Αποχαιρετούν σήμερα φίλοι, συνάδελφοι και συγγενείς την σπουδαία ηθοποιο Νόνικα Γαληνέα που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Πλήθος κόσμου βρέθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο για να αποχαιρετήσουν την αγαπημένη τους Νόνικα, όπως η Κάτια Δανδουλάκη, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Άννα Φόνσου, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, η Βέρα Κρούσκα, ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Κώστας Πέρκας κ.α.

 

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.