Σασμός: «Δε θα είναι ευχάριστη η εξέλιξη τους» – Η αποκάλυψη της Ευγενίας Σαμαρά για το τέλος 2 ηθοποιών

June 6, 2022


Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Ευγενία Σαμαρά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του Σασμού (διαβάστε εδώ τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας) αλλά και για τις εξελ…


Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Ευγενία Σαμαρά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του Σασμού (διαβάστε εδώ τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας) αλλά και για τις εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια με πρωταγωνιστές τον Γεράσιμο και τον Καραπάνο.

Οι αποκαλύψεις της Ευγενίας Σαμαρά για τις εξελίξεις στον Σασμό

Σχετικά με τον σκηνοθέτη της σειράς Κώστα Κωστόπουλο και τις καταγγελίες, η Ευγενία; Σαμαρά ανέφερε: «Ο κύριος Κωστόπουλος παραιτήθηκε τοποθετήθηκε ο ίδιος, δεν έχω να πω κάτι σε αυτό. Εμείς δουλεύαμε με δύο σκηνοθέτες συνεργείων, οπότε συνεχίζουμε ως έχει».

Ταυτόχρονα, αποκάλυψε πως σύντομα ξεκινούν τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν, με την Στέλλα να παίζει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις που έρχονται.

Αναφορικά, τέλος, με τον Καραπάνο και τον Γεράσιμο: «Δε θα είναι πολύ ευχάριστη η εξέλιξη τους».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.