Άννα Κουρή: Δεν θα ήθελα να με ταυτίζουν με τον ρόλο της Βάνας Δάγκα από τους «Μεν και Δεν»

June 5, 2023


Η Άννα Κουρή μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, την ενασχόλησή της με την υποκριτική, αλλά και για το «στίγμα» που της έχει αφήσει ένας ρόλος της σε σειρά.Η Άννα Κουρή σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, την ενασχόλησή της με την υποκριτική, αλλά και για το «στίγμα» που της έχει αφήσει ένας ρόλος της σε σειρά. «Μέχρι τα 10 μου έμενα στο βελγικό…


Η Άννα Κουρή μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, την ενασχόλησή της με την υποκριτική, αλλά και για το «στίγμα» που της έχει αφήσει ένας ρόλος της σε σειρά.

Η Άννα Κουρή σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, την ενασχόλησή της με την υποκριτική, αλλά και για το «στίγμα» που της έχει αφήσει ένας ρόλος της σε σειρά.

«Μέχρι τα 10 μου έμενα στο βελγικό Κονγκό. Ήταν ανέμελα χρόνια. Η μητέρα μου είναι 96 ετών και της αρέσουν τα ταξίδια και η περιπέτεια. Οτιδήποτε της πεις είναι μέσα. Σε ένα ταξίδι με τη μητέρα μου στη Βουδαπέστη κάναμε μπάνιο σε βαρέλι μπύρας και ανεβήκαμε στη ρόδα», είπε αρχικά η Άννα Κουρή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.