Σοφία Αλιμπέρτη: Η συγκίνηση για την περιπέτεια της υγείας της – «Είχα φτάσει 45 κιλά»

June 5, 2023


Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Σοφίας ΑλιμπέρτηΗ Σοφία Αλιμπέρτη παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας 5/6 μέσα από την καθημερινή της εκπομπή στον ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια του «Ζήσε Αλλιώς», με αφορμή το θέμα των κρίσεων πανικού που συζήτησε με την Αφροδίτη Κουρτάκη, αποκάλυψε τον Γολγοθά που πέρασε πριν χρόνια με τη συγκεκριμένη ψυχική διαταραχή, ενώ δε δίστασε να αναφέρει πως και τα παιδιά της έχουν …


Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Σοφίας Αλιμπέρτη

Η Σοφία Αλιμπέρτη παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας 5/6 μέσα από την καθημερινή της εκπομπή στον ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια του «Ζήσε Αλλιώς», με αφορμή το θέμα των κρίσεων πανικού που συζήτησε με την Αφροδίτη Κουρτάκη, αποκάλυψε τον Γολγοθά που πέρασε πριν χρόνια με τη συγκεκριμένη ψυχική διαταραχή, ενώ δε δίστασε να αναφέρει πως και τα παιδιά της έχουν έρθει αντιμέτωπα μαζί της.

«Θέλω να σε αγκαλιάσω, πραγματικά θέλω να βάλω τα κλάματα. Σε καταλαβαίνω όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Έχω περάσει κι εγώ κρίσεις πανικού, έχουν περάσει και τα παιδιά μου. Ο μικρός μου περνάει ακόμα», είπε αρχικά η Σοφία Αλιμπέρτη.

Και συνέχισε: «Εγώ, ας πούμε, δε μπορούσα να καταπιώ. Είχα φτάσει 45 κιλά, «κλείδωνε» ο λαιμός και είχα θέμα με την κατάποση. Με “χτύπησε” εκεί και είχα και ταχυπαλμίες φυσικά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.