Μαίρη Συνατσάκη: Έκανε το όνομα της κόρης της, Ολίβιας τατουάζ

June 5, 2023


Η Μαίρη Συνατσάκη σήμερα γιορτάζει το γεγονός ότι η κόρη της, Ολίβια έγινε έξι μηνών και μας δείχνει το νέο της τατουάζ.Η Μαίρη Συνατσάκη πριν από έξι μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την μικρή Ολίβια. Η γνωστή επιχειρηματίας και Youtuber δηλώνει ερωτευμένη με την κόρη της και πλέον έχει γίνει η απόλυτη προτεραιότητά της.Με αφορμή ότι σήμερα η Ολίβια έκλεισε έξι μήνες ζωής, η Μαίρη Συνατ…


Η Μαίρη Συνατσάκη σήμερα γιορτάζει το γεγονός ότι η κόρη της, Ολίβια έγινε έξι μηνών και μας δείχνει το νέο της τατουάζ.

Η Μαίρη Συνατσάκη πριν από έξι μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την μικρή Ολίβια. Η γνωστή επιχειρηματίας και Youtuber δηλώνει ερωτευμένη με την κόρη της και πλέον έχει γίνει η απόλυτη προτεραιότητά της.

Με αφορμή ότι σήμερα η Ολίβια έκλεισε έξι μήνες ζωής, η Μαίρη Συνατσάκη μας έδειξε για πρώτη φορά το νέο τατουάζ που έκανε στο μπράτσο της. Η ευτυχισμένη μητέρα έγραψε το όνομα της κόρης της… με γραμματοσειρά εμπνευσμένη από γάτες.

«6 μήνες Ολίβια και για πάντα! Ναι, η γραμματοσειρά είναι γάτες. Τι άλλο θα μπορούσε να είναι από ΟΛΕΣ τις γραμμές που έχεις τραβήξει πάνω μου, σε ευχαριστώ @kiriakos_darksidetattoosociety γι’ αυτές, τις πιο σημαντικές» έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.