Άναυδη η Φωτεινή Πετρογιάννη με τον Λιάγκα: Τι της είπε και την σόκαρε

June 5, 2023


Η συνέντευξη του Κώστα Τουρνά στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, το πρωί της Δευτέρας 5/6, στάθηκε η αφορμή για έναν διάλογο ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Φωτεινή Πετρογιάννη γεμάτη υπονοούμενα για ερωτiκές περιπέτειες.Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φωτεινή Πετρογιάννη μίλησαν για σeξ, με αφορμή τη συνέντευξη του Κώστα Τουρνά στην εκπομπή «Το Πρωινό».Μία ατάκα του Γιώργου Λιάγκα ήταν αρκετή για να ξαφνι…


Η συνέντευξη του Κώστα Τουρνά στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, το πρωί της Δευτέρας 5/6, στάθηκε η αφορμή για έναν διάλογο ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Φωτεινή Πετρογιάννη γεμάτη υπονοούμενα για ερωτiκές περιπέτειες.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φωτεινή Πετρογιάννη μίλησαν για σeξ, με αφορμή τη συνέντευξη του Κώστα Τουρνά στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Μία ατάκα του Γιώργου Λιάγκα ήταν αρκετή για να ξαφνιάσει τη δημοσιογράφο και να ξεκινήσει μία απολαυστική συζήτηση στο πάνελ.

Γιώργος Λιάγκας: Αν σας ρωτήσω ποιο τραγούδι του Τουρνά, θα μου πείτε το Autobianchi.

Φωτεινή Πετρογιάννη: Το «Άνθρωπε αγάπα»

Γιώργος Λιάγκας: Πώς φαίνεται ότι δεν σε ενδιαφέρει το σ…ξ πολύ, Φωτεινή. Το Autobianchi γι’ αυτό μιλάει

Φωτεινή Πετρογιάννη: Εσύ που έχεις μόνο αυτό στο κεφάλι σου, άκου το Autobianchi κι εγώ θα ακούω το “Άνθρωπε αγάπα”.

Γιώργος Λιάγκας: Δεν έχω μόνο αυτό, αλλά κι αυτό παίζει ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή μας.

Φωτεινή Πετρογιάννη: Είπα εγώ ότι δεν παίζει; Όποιος δεν ακούει το Autobianchi, δεν θέλει να κάνει σeξ;

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.