«Ήταν να το δώσει…» – Ο Βαλάντης έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη για γνωστά τραγούδια του

June 5, 2022


Ο Βαλάντης , ο οποίος βρίσκεται στα μαχαίρια με τον Γιώργο Λάγιο, παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Καλύτερα Δε γίνεται, που προβλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 4/6 και υπήρξε άκρως αποκαλ…


Ο Βαλάντης , ο οποίος βρίσκεται στα μαχαίρια με τον Γιώργο Λάγιο, παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Καλύτερα Δε γίνεται, που προβλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 4/6 και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την καριέρα του, αλλά και τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως το τραγούδι “Σε ένα χαρτάκι έγραψα” προοριζόταν για άλλον καλλιτέχνη, ενώ στη συνέχεια δόθηκε σε εκείνον.

Οι δηλώσεις του Βαλάντη

«”Το Σ’ ένα χαρτάκι έγραψα” είναι του Γιώργου Θεοφάνους και σε στίχους του Πάνου Φαλάρα. Έρχεται ο τρίτος προσωπικός δίσκος κι ο Γιώργος ανέλαβε τα 9 από τα 13 τραγούδια. Μου λέει ο παραγωγός μου σου έχω ένα τραγούδι που θα κάνει μεγάλη επιτυχία κι ήταν να το δώσει σε άλλο τραγουδιστή ο Γιώργος και μάλλον δεν τα βρήκαν. Ακούγαμε την ενορχήστρωση κι έβγαζα ένα νέο τραγούδι μέσα από τα πατήματά του κι έκανα πλάκα. Δεν κατάλαβε ότι του έκανα πείραγμα κι ήταν έτοιμος να πάρει το τραγούδι και να μην το πω εγώ»

«Το Ακροβατώ έφτασε στο καμαρίνι μου από δύο παιδιά, που μέχρι τότε δεν τα ήξερα. Μου έλεγαν τραγουδάρα. Μόλις το άκουσα, είπα πραγματικά φοβερό τραγούδι. Έπειτα, μου είπαν κοίταξε να δεις ένα ντέμο που έχω και ποιος το άκουσε τότε και δεν το διάλεξε να το πει. Μου το βάζει κι ήταν ο Γιάννης Πλούταρχος»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.