«Μου λείπει που δεν είναι εδώ» – Η Τζένη Διαγούπη συγκινεί μιλώντας για την Τζέσυ Παπουτσή

June 5, 2022


Η Τζένη Διαγούπη, η οποία πρόσφατα μίλησε για τα κιλά της, παραχώρησε συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού και μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια της Τζέσυς Παπουτσή.Δεν είναι μόνο μια στιγμ…


Η Τζένη Διαγούπη, η οποία πρόσφατα μίλησε για τα κιλά της, παραχώρησε συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού και μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια της Τζέσυς Παπουτσή.

Θα μοιραστείτε μαζί μας μια στιγμή στην καριέρα σας που θα είναι πάντα χαραγμένη μέσα σας;

Δεν είναι μόνο μια στιγμή, είναι πολλές. Ωστόσο θα σου μιλήσω για έναν άνθρωπο ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή και αναφέρομαι στην Τζέσυ Παπουτσή, η οποία με βοήθησε πολύ στο να εξελιχτώ σαν καλλιτέχνης, αλλά και σαν γυναίκα και σαν άνθρωπος. Μου λείπει που δεν είναι εδώ να υποστηρίξει της γυναίκες, το επάγγελμα. Μου λείπει πολύ η Τζέσυ Παπουτσή. Φυσικά δεν είναι η μοναδική συνεργασία που με έχει στιγματίσει, απλά δεν υπάρχει στη ζωή και μιλάω για εκείνη.

Λίγα λόγια για τη Τζέσυ Παπουτσή

Η Τζέσυ ήταν Ελληνίδα ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου.

  • Σπούδασε υποκριτική.
  • Έγινε για πρώτη φορά γνωστή από την θεατρική παράσταση Βάτραχοι του Αριστοφάνη που ανέβηκε το 1973 στο Εθνικό Θέατρο.
  • Μία από τις σημαντικότερες συνεργασίες της, ήταν αυτή με το Εθνικό Θέατρο, στο οποίο μάλιστα εργάστηκε για 20 χρόνια
  • Είχε παίξει σε πολλές σειρές στην τηλεόραση όπως Οι Μικρομεσαίοι, Δύο Ξένοι, Εμείς κι Εμείς, Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη, Επτά Θανάσιμες Πεθερές και Το Κόκκινο Δωμάτιο
  • Από τον Ιούνιο του 2008 ήταν παντρεμένη με το συνάδελφό της και στιχουργό Γιάννη Μανιό, με τον οποίο γνωρίζονταν από το 1995
  • Υπήρξε παντρεμένη και με τον επίσης ηθοποιό Θάνο Καληώρα (1979 – 1989)[5] με τον οποίο απέκτησε ένα γιο, τον σκηνοθέτη Γιώργο Καληώρα.
  • Απεβίωσε στις 1 Ιουλίου του 2018 από όγκο στον εγκέφαλο, σε ηλικία 67 ετών, μετά από 62 ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου “Γεώργιος Γεννηματάς”.

Οι δηλώσεις της Τζένης Διαγούπη για την γυναικεία αλληλεγγύη

Το μεσημέρι της Πέμπτης 5/5 η Τζένη Διαγούπη εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής «Κυψέλη» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ 2.

Η γνωστή ηθοποιός μετά από την πρόσφατη αποκάλυψη που είχε κάνει σχετικά με τον γάμο, μίλησε για όλους και για όλα ενώ από την άλλη, δεν δίστασε να αναφερθεί σε μια ατάκα που είχε πει στο παρελθόν και μιλά για τη σημασία της γυναικείας αλληλεγγύης.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: Αν εμείς δεν λέμε “τι ωραίες που είμαστε”, “τι όμορφες που είμαστε”, “τι καλά που τα κάνουμε”, “τι δύσκολες δουλειές που κάνουμε”, άμα δεν κάνουμε αυτά που λέμε δεν κάνουμε κάτι και δεν πάμε πουθενά. Όχι παιδιά να πούμε ότι πάμε μαζί. Ειδικά οι πιο νέες γυναίκες πρέπει να είμαστε μαζί τους.».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.