Κοστίζουν μόνο 69 ευρώ: Τα χρυσά πέδιλα της Βίκυς Καγιά, είναι τόσο άνετα που τα φοράς μέχρι και νύφη

June 4, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το απόλυτο καλοκαιρινό παπούτσι επέλεξε να φορέσει η Βίκυ Καγιά, όπως βλέπουμε από πρόσφατη της ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Instagram…




Το απόλυτο καλοκαιρινό παπούτσι επέλεξε να φορέσει η Βίκυ Καγιά, όπως βλέπουμε από πρόσφατη της ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Instagram.



Η παρουσιάστρια, η οποία θα επιστρέψει στο νέο ανανεωμένο GNTM είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά στυλιστικά tips με τους διαδικτυακούς της φίλους.  Η ίδια αυτή τη φορά σε φωτογραφία την απόλυτη τάση του καλοκαιριού σε παπούτσι.



Συγκεκριμένα ως brand abassador των Migato, μιας από τις πιο μεγάλες αλυσίδες υπόδησης στην Ελλάδα η Βίκυ Καγιά ανήρτησε φωτογραφία με ένα ζευγάρι χρυσά πέδιλα σε χρώμα χρυσό μεταλλιζέ που διαθέτουν λεπτό τακούνι και δένουν με λεπτά κορδόνια.

Να αναφέρουμε πως αν θέλεις κι συ να τα αποκτήσεις, τα πέδιλα κοστίζουν 69 ευρώ.





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.