«Θα το πω για πρώτη φορά…» – Σημαντική αποκάλυψη για το τηλεοπτικό μέλλον του Λέντζα

June 4, 2022


Ο Γιώργος Λέντζας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι την Παρασκευή 3/5 και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με το επαγγελματικό του μέλλον λίγο μετά τα δυσά…


Ο Γιώργος Λέντζας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι την Παρασκευή 3/5 και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με το επαγγελματικό του μέλλον λίγο μετά τα δυσάρεστα, που έγιναν γνωστά σχετικά τη σχέση του.

Με αισιοδοξία παρ΄ όλα αυτά μίλησε και έκανε για πρώτη φορά τη δήλωση πως η εκπομπή που κάνει με τον Αντ1 θα συνεχιστεί και του χρόνου, επομένως υπέγραψε για τον δεύτερο κύκλο. Να θυμίσουμε εδώ πως η εκπομπή έχει να κάνει με αθλητικά και συγκεκριμένα κινείται γύρω από το χώρο του ποδοσφαίρου και αυτή δεν είναι άλλη από το Football stories.

Το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Μαυρίδη

«Είμαι απόλυτα οκ. Είναι μια πολύ busy περίοδος. Θα το πω για πρώτη φορά Σήμερα κιόλας συμφωνήσαμε για το δεύτερο κύκλο του Football Stories στον ΑΝΤ1. Ξεκινάμε γυρίσματα και θα είμαι στον ΑΝΤ1. Θα είναι ο δεύτερος κύκλος, που ουσιαστικά είχε μπει στον πάγο λόγω covid, και ξεκινάμε γυρίσματα 10 Ιουλίου.

Είναι ωραίο γιατί είναι και δημιουργικό project κι έχει μι ταυτότητα που μας εκφράζει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.