«Έπαθα “σεντόνι” και έπεσα στα πόδια της…» – Απίστευτο περιστατικό για την Παλληκαράκη και πασίγνωστη τραγουδίστρια

June 4, 2022


Η Νίκη Παλληκαράκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη την Παρασκευή 3/6 και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε μίλησε αρκετά συγκινημένη για την πρόσφατη απώλεια από άτομο του οικογενειακού της…


Η Νίκη Παλληκαράκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη την Παρασκευή 3/6 και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε μίλησε αρκετά συγκινημένη για την πρόσφατη απώλεια από άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος, που τη συγκλόνισε.

Στη συνέχεια δε μπόρεσε να μην αναφερθεί και στην είσοδο που έκανε στην πετυχημένη σειρά ”Γη τη ελιάς” δείχνοντας πολύ ενθουσιασμένη με το βήμα της αυτό. Γενικότερα είναι πολύ δεμένη με το χώρο στον οποίο ανήκει και θεωρεί πως έχει λειτουργήσει σαν μια μορφή ψυχοθεραπείας για εκείνη, παρ’ όλο που είχε σπουδάσει ιατρική.

Οι δηλώσεις της Νίκης Παλληκαράκη για την πορεία της

«Τέλειωσα συνειδητά την ιατρική, αλλά για εμένα ήταν λυτρωτικό να γυρίσω στο θέατρο. Το θέατρο μου έλυσε υπαρξιακά ζητήματα, δε χρειάστηκε να πάω σε ψυχίατρο, μου φώτισε τα σκοτάδια», ανέφερε σχετικά με την ενασχόλησή της με την υποκριτική, ενώ μιλώντας για δύσκολες στιγμές που έχει αντιμετωπίσει παραδέχτηκε ότι «Ήταν δύσκολο που μέσα σε ένα χρόνο έχασα και τους δυο γονείς μου».

«Όταν δούλεψα με τη Μαρινέλλα έπαθα το πρώτο μου “σεντόνι”, έπεσα στα πόδια της, σήκωσα το κεφάλι γιατί έπρεπε να πω τα λόγια μου και δεν μπορούσα. Χάθηκα, ήταν μια μαγική στιγμή».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.