Θάνατος 12χρονης στη Θεσσαλονίκη: Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας και έφυγε από ανακοπή

June 3, 2022


Σε ανακοπή καρδιάς αποδίδεται ο θάνατος του 12χρονου κοριτσιού, που έφυγε από τη ζωή ενώ κοιμόταν. Το βρήκε μελανιασμένο η μητέρα του.Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία της Θεσσαλονίκης από τον θάνατο…


Σε ανακοπή καρδιάς αποδίδεται ο θάνατος του 12χρονου κοριτσιού, που έφυγε από τη ζωή ενώ κοιμόταν. Το βρήκε μελανιασμένο η μητέρα του.

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία της Θεσσαλονίκης από τον θάνατο ενός 12χρονου κοριτσιού που “έφυγε” στον ύπνο του το βράδυ της Τρίτης.

Το κοριτσάκι, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πατέρας του στη Voria.gr, επικαλούμενος όσα του είπε η ιατροδικαστής που πραγματοποίησε τη νεκροψία – νεκροτομή, πέθανε από ανακοπή καρδιάς στον ύπνο της.

Ο πατέρας της 12χρονης δήλωσε ότι το κοριτσάκι έκανε κάθε χρόνο ένα ετήσιο γενικό και καρδιολογικό έλεγχο, και μάλιστα το τελευταίο ήταν πριν 3 μήνες και δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της, που βρήκε μελανιασμένο το κοριτσάκι όταν πήγε το πρωί στο δωμάτιο της. Ο πατέρας άρχισε ο ίδιος με τις όποιες γνώσεις διαθέτει να του κάνει τεχνητή αναπνοή, ενώ παράλληλα στο σπίτι έφτασαν ασθενοφόρα, ωστόσο οι προσπάθειες ανάνηψης απέβησαν άκαρπες.

Το άψυχο σώμα του παιδιού μεταφέρθηκε για ιατροδικαστική εξέταση στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου και παραμένει μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες.

Πηγή : news247.gr

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.