Νίνα Λοτσάρη: Το μήνυμα στην κόρη της που δίνει Πανελλήνιες

June 2, 2023


Η δε ομοιότητά τους είναι εντυπωσιακή.H μεγάλη κόρη της Νίνας Λοτσάρη θα γίνει τον άλλο μήνα 18 ετών. Η Νεφέλη πηγαίνει Γ ‘Λυκείου και όπως όλοι οι συνομήλικοί της δίνει Πανελλήνιες.Σήμερα, λοιπόν, πρώτη ημέρα των Πανελληνίων Εξετάσεων, η μητέρα της έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση, θέλοντας να της ευχηθεί κάθε επιτυχία.Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr


Η δε ομοιότητά τους είναι εντυπωσιακή.

H μεγάλη κόρη της Νίνας Λοτσάρη θα γίνει τον άλλο μήνα 18 ετών. Η Νεφέλη πηγαίνει Γ ‘Λυκείου και όπως όλοι οι συνομήλικοί της δίνει Πανελλήνιες.

Σήμερα, λοιπόν, πρώτη ημέρα των Πανελληνίων Εξετάσεων, η μητέρα της έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση, θέλοντας να της ευχηθεί κάθε επιτυχία.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.