Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης: Η κάλπη είναι άδεια τον Ιούνιο – Μεγαλύτερη ευθύνη μετά τη νίκη τον Μάιο

June 2, 2023


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 25ης Ιουνίου και σχολίασε τι θα έκανε εκείνος αν ήταν στη θέση του Αλέξη ΤσίπραΣυνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα. «Με φωνάζουν πρωθυπουργό», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μάλιστα, ξεκαθάρισε: «Δεν είμαι πρωθυπουργός, είμαι υποψήφιος πρωθυπου…


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 25ης Ιουνίου και σχολίασε τι θα έκανε εκείνος αν ήταν στη θέση του Αλέξη Τσίπρα

Συνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα. «Με φωνάζουν πρωθυπουργό», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μάλιστα, ξεκαθάρισε: «Δεν είμαι πρωθυπουργός, είμαι υποψήφιος πρωθυπουργός».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε, μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα, ότι «πιστεύω ότι θα πάμε καλά και στις επόμενες εκλογές».

«Ξέρω πολύ καλά πόσο εύκολο είναι να εφησυχάσει κανείς. Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν μετράει», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσθέτοντας: «Δεν θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου ούτε να χαλαρώσει ούτε να καβαλήσει το καλάμι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.