Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα μπορούσα να διδάσκω μετά την πολιτική

June 2, 2023


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχθηκε πως γνωρίζει ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να αποσυρθεί από τον στίβο της πολιτικήςΟ πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης φιλοξενήθηκε στο MEGA, στην εκπομπή «ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ» με τον Γιώργο Λιάγκα και παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη, μιλώντας για όλους και για όλα, και δη για τον ίδιο.Ερωτηθείς ο κ. Μητσοτάκης για το τι σκέφτεται πως θα ήθελε ή θα μπορ…


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχθηκε πως γνωρίζει ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να αποσυρθεί από τον στίβο της πολιτικής

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης φιλοξενήθηκε στο MEGA, στην εκπομπή «ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ» με τον Γιώργο Λιάγκα και παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη, μιλώντας για όλους και για όλα, και δη για τον ίδιο.

Ερωτηθείς ο κ. Μητσοτάκης για το τι σκέφτεται πως θα ήθελε ή θα μπορούσε να κάνει μετά την πολιτική απάντησε: «Θα μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα μετά την πολιτική. Θα μπορούσα να διδάσκω στο πανεπιστήμιο»

Ο ίδιος, μάλιστα, έδειξε πολύ συνειδητοποιημένος για αυτό που συχνά εμπερικλείεται στη φράση «φυσική εξέλιξη». Παραδέχθηκε πως γνωρίζει ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να αποσυρθεί από τον στίβο της πολιτικής, ενώ έκανε σαφές το γεγονός ότι δεν έχει πρόβλημα με κάτι τέτοιο, διότι έτσι θα μπορεί να περάσει περισότερο χρόνο με την οικογένειά του και να ασχοληθεί με πράγματα που τον ευχαριστούν.

Στο ερώτημα, όμως, για το πως θα ήθελε να φύγει από την ενεργό πολιτική δράση «ως νικητής ή ως χαμένος των εκλογών;», ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας γέλασε (γεμάτος νοήμα) και ανέφερε πως καταρχάς το αυτονόητο είναι να θέλει να φύγει ως «νικητής». Βέβαια, δεν έκρυψε το αίσθημά του πως, όπως και να έχει, πρέπει κάθε πολιτικός να είναι έτοιμος για την αποχώρησή του με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Εθνικές Εκλογές 2023

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.