Ξεκαθάρισμα στη Νύχτα – Μειώθηκαν τα “μαύρα”… παραβιάστηκαν τα “σύνορα” και τρώνε τους Υπαρχηγούς

June 2, 2021


Εκβιάζουν επιχειρηματίες χωρίς γεωγραφικά… σύνορα. Μπορεί να ακολουθούν έναν ιδιοκτήτη καταστήματος που έχει ενδώσει στον εκβιασμό, σε όσα καταστήματα έχει ανοίξει από Αθήνα, Κολωνάκι έως και Μύκονο. …


Εκβιάζουν επιχειρηματίες χωρίς γεωγραφικά… σύνορα. Μπορεί να ακολουθούν έναν ιδιοκτήτη καταστήματος που έχει ενδώσει στον εκβιασμό, σε όσα καταστήματα έχει ανοίξει από Αθήνα, Κολωνάκι έως και Μύκονο. Γι αυτό τον λόγο υπάρχουν και θανατηφόρες «ζυμώσεις» μετά το lockdown.

 

 

 

“Όσο λιγότερα τα μαγαζιά λόγω της πανδημίας, τόσο λιγότερα είναι τα έσοδα και άρα τόσο λιγότερες θα πρέπει να είναι οι ομάδες που θα μείνουν”, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά αστυνομικές πηγές, προσπαθώντας να εξηγήσουν τις διαδοχικές εκτελέσεις που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.

 

Μάλιστα, εξαιτίας της νέας κατάστασης που έχει διαμορφωθεί τους τελευταίους μήνες, φαίνεται ότι έχουν καταργηθεί πλέον και τα γεωγραφικά όρια για τις ομάδες που δρουν στην Αττική. Στο παρελθόν, όπως εκτιμάται, το λεκανοπέδιο είχε χωριστεί σε “Βόρειους”, “Νότιους” και όσους δρούσαν στο κέντρο.

 

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ΟΡΕΝ, οι αστυνομικοί φαίνεται πως καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο χάρτης αυτός δεν ισχύει πλέον και ότι πέντε είναι πια οι μεγάλες συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος, που δρουν στην Αττική.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο σκληρός τους πυρήνας αποτελείται από 10 έως 15 άτομα, ενώ υπάρχουν και υποομάδες με τις οποίες συνεργάζονται. Επιπλέον, εκτιμούν ότι υπάρχει διαχωρισμός ως προς το “αντικείμενο”, δηλαδή οι πέντε μεγάλες ομάδες ασχολούνται με την προστασία των νυχτερινών καταστημάτων, ενώ οι υποομάδες κυρίως με τα ναρκωτικά και με την εκμετάλλευση γυναικών. Το “μαύρο” χρήμα στη συ

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.