Ελένη Φουρέιρα: Αλλαγή σχεδίων στη συναυλία της Θεσσαλονίκης – Η ανακοίνωση της εταιρείας

June 1, 2023


Αλλαγή χώρου στη συναυλία της Ελένης Φουρέιρα στη Θεσσαλονίκη λόγω μεγάλης ζήτησης εισιτήριωνΣε ανακοίνωση προχώρησε η Ελένη Φουρέιρα και η εταιρεία της για τη συναυλία στην Θεσσαλονίκη.Η Ελένη Φουρέιρα και η Panik Live ανακοινώνουν πως η μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του «Reborn Tour», αλλάζει χώρο διεξαγωγής και θα γίνει στο στάδιο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, λόγω της πολύ μεγάλης ζή…


Αλλαγή χώρου στη συναυλία της Ελένης Φουρέιρα στη Θεσσαλονίκη λόγω μεγάλης ζήτησης εισιτήριων

Σε ανακοίνωση προχώρησε η Ελένη Φουρέιρα και η εταιρεία της για τη συναυλία στην Θεσσαλονίκη.

Η Ελένη Φουρέιρα και η Panik Live ανακοινώνουν πως η μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του «Reborn Tour», αλλάζει χώρο διεξαγωγής και θα γίνει στο στάδιο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων.

Η ημερομηνία της συναυλίας παραμένει ίδια (Παρασκευή 16 Ιουνίου), ενώ όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια, ισχύουν κανονικά και στον νέο χώρο διεξαγωγής.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που άρχισε η προπώληση, η ζήτηση για τα εισιτήρια εκτοξεύτηκε στα ύψη, με αποτέλεσμα να γίνει sold out σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση: «Θέλοντας να ευχαριστήσουν όλο τον κόσμο για την τεράστια ανταπόκριση κι αγάπη και να δώσουν σε όλους τη δυνατότητα να ζήσουν από κοντά το «εκρηκτικό» tour, η Ελένη Φουρέιρα και η Panik Live αποφάσισαν η συναυλία να αλλάξει χώρο και να διεξαχθεί στο στάδιο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, αντί για το θέατρο Γης.»

Μαζί με την Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστούν ο FY, ο Trannos και ο MC Daddy.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.