Εύα Αντωνοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή – «Νιώθω σαν να φεύγω από το σπίτι μου»

June 1, 2023


Οι πρώτες δηλώσεις της Εύας Αντωνοπούλου μετά την αποχώρηση της από τον ΣΚΑΪ, μετά από μια πορεία 15 ετών.Η Εύα Αντωνοπούλου εκφώνησε χθες, στις 31 Μαΐου, το τελευταίο της δελτίο ειδήσεων για το κανάλι του ΣΚΑΪ, ύστερα από σχεδόν 15 χρόνια, καθώς η γνωστή δημοσιογράφος αποχωρεί και μετακινείται στο κανάλι του Open.Λίγο μετά την αποχώρησή της από το κανάλι του Φαλήρου, η Εύα Αντωνοπούλου έκανε τις …


Οι πρώτες δηλώσεις της Εύας Αντωνοπούλου μετά την αποχώρηση της από τον ΣΚΑΪ, μετά από μια πορεία 15 ετών.

Η Εύα Αντωνοπούλου εκφώνησε χθες, στις 31 Μαΐου, το τελευταίο της δελτίο ειδήσεων για το κανάλι του ΣΚΑΪ, ύστερα από σχεδόν 15 χρόνια, καθώς η γνωστή δημοσιογράφος αποχωρεί και μετακινείται στο κανάλι του Open.

Λίγο μετά την αποχώρησή της από το κανάλι του Φαλήρου, η Εύα Αντωνοπούλου έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες.

Συγκεκριμένα, είπε: «Είναι κάτι λιγότερο από 15 χρόνια, τον Σεπτέμβρη θα τα έκλεινα. Είναι μια ημέρα με πολλή συγκίνηση και πολλή ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ. Δεν είναι εύκολοι οι αποχωρισμοί, όπως όλα τα πράγματα και στους επαγγελματικούς αποχωρισμούς είναι δύσκολα τα πράγματα. Είναι συναισθηματικά πολύ. Κρατάς τα όμορφα. Έχω μόνο όμορφα να θυμάμαι, μόνο δημιουργικά, άπειρες ώρες εργασίας».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.