«Ο Νίκος Σεργιανόπουλος υπέφερε που έπρεπε συνεχώς να κρύβει την ομοφυλοφιλία του»

May 31, 2023


«Ο Νίκος δεν αγαπούσε τον εαυτό του, τον τιμωρούσε», εξομολογείται η Λυδία Φωτοπούλου. Ακόμα και με τους φίλους του δεν ήταν ελεύθερος. Υπέφερε που έπρεπε συνεχώς να κρύβει την ομοφυλοφιλία του», είπε η Λυδία Φωτοπούλου για τον αδικοχαμένο Νίκο Σεργιανόπουλο. Ακόμα και με τους φίλους του δεν ήταν ελεύθερος. Υπέφερε που έπρεπε συνεχώς να κρύβει την ομοφυλοφιλία του», είπε η Λυδία Φωτοπούλ…


«Ο Νίκος δεν αγαπούσε τον εαυτό του, τον τιμωρούσε», εξομολογείται η Λυδία Φωτοπούλου.

 Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Κυριάκο Θεοδοσίου έδωσε η Λυδία Φωτοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον αείμνηστο Νίκο Σεργιανόπουλο.
 «Με τον Νίκο ήμασταν πολύ δεμένοι, πολύ φίλοι. Ο Νίκος δεν αγαπούσε τον εαυτό του, τον τιμωρούσε. Όταν είναι μια οικογένεια, που προσπαθεί να βάλει ένα παιδί σε κάποια καλούπια, του τι πρέπει να είναι, πώς πρέπει να είναι, τότε μεγαλώνουν άνθρωποι που έχουν μέσα τους πληγές.

 

Ακόμα και με τους φίλους του δεν ήταν ελεύθερος. Υπέφερε που έπρεπε συνεχώς να κρύβει την ομοφυλοφιλία του», είπε η Λυδία Φωτοπούλου για τον αδικοχαμένο Νίκο Σεργιανόπουλο.

 

Ακόμα και με τους φίλους του δεν ήταν ελεύθερος. Υπέφερε που έπρεπε συνεχώς να κρύβει την ομοφυλοφιλία του», είπε η Λυδία Φωτοπούλου για τον αδικοχαμένο Νίκο Σεργιανόπουλο.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.