Σελίν Ντιόν: Πούλησε κρυφά πολυτελή έπαυλη στο Λας Βέγκας

May 31, 2023


Λίγα εικοσιτετράωρα πριν η Σελίν Ντιόν (Celine Dion) ακυρώσει την παγκόσμια περιοδεία της για λόγους υγείας, πούλησε «αθόρυβα» μία πολυτελή έπαυλη στο Λας Βέγκας έναντι 30 εκατ. δολαρίων. Σύμφωνα με τον ιστότοπο Dirt, το συγκεκριμένο ακίνητο βρίσκεται σε ένα υπερπολυτελές συγκρότημα 555 στρεμμάτων στο Λας Βέγκας το οποίο διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και 12 μπάνια. Το αγόρασε στα τέλη του 2017 έναν…


Λίγα εικοσιτετράωρα πριν η Σελίν Ντιόν (Celine Dion) ακυρώσει την παγκόσμια περιοδεία της για λόγους υγείας, πούλησε «αθόρυβα» μία πολυτελή έπαυλη στο Λας Βέγκας έναντι 30 εκατ. δολαρίων. Σύμφωνα με τον ιστότοπο Dirt, το συγκεκριμένο ακίνητο βρίσκεται σε ένα υπερπολυτελές συγκρότημα 555 στρεμμάτων στο Λας Βέγκας το οποίο διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και 12 μπάνια. Το αγόρασε στα τέλη του 2017 έναντι του ποσού των 9,2 εκατ. και δεν έχει μείνει ποτέ σε αυτό.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.