Άνοδος 6,1% στον τζίρο του εμπορίου χονδρικής τον Μάρτιο

May 30, 2023


Ανοδική πορεία κατέγραψαν τόσο ο όγκος όσο και ο τζίρος του χονδρικού εμπορίου στην Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο του 2023, σε ετήσια βάση, σύμφωνα με προσωρινά στοιχεία χωρίς ημερολογιακή και εποχική διόρθωση.Παρά τη μείωση τον Φεβρουάριο, η ισχυρή αύξηση τόσο τον Ιανουάριο όσο και τον Μάρτιο υπερκάλυψαν και με το παραπάνω τις απώλειες.Οι Δείκτες Κύκλου Εργασιών στο Χονδρικό Εμπόριο της περιόδου Ιανουα…


Ανοδική πορεία κατέγραψαν τόσο ο όγκος όσο και ο τζίρος του χονδρικού εμπορίου στην Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο του 2023, σε ετήσια βάση, σύμφωνα με προσωρινά στοιχεία χωρίς ημερολογιακή και εποχική διόρθωση.

Παρά τη μείωση τον Φεβρουάριο, η ισχυρή αύξηση τόσο τον Ιανουάριο όσο και τον Μάρτιο υπερκάλυψαν και με το παραπάνω τις απώλειες.

Οι Δείκτες Κύκλου Εργασιών στο Χονδρικό Εμπόριο της περιόδου Ιανουαρίου-Μαρτίου 2023, σε σύγκριση με τους αντίστοιχους δείκτες της περιόδου Ιανουαρίου-Μαρτίου 2022, παρουσίασαν ετήσια μεταβολή ως εξής:

– Ιανουάριος, αύξηση 16,8 %
– Φεβρουάριος, μείωση 1,0 % και
– Μάρτιος, αύξηση 6,1 %

ενώ οι Δείκτες Όγκου στο Χονδρικό Εμπόριο παρουσίασαν ετήσια μεταβολή ως εξής:

– Ιανουάριος, αύξηση 5,8 %
– Φεβρουάριος, μείωση 4,9 % και
– Mάρτιος, αύξηση 14,1 %.

Εθνικές Εκλογές 2023

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.