Η Ζέτα Μακρυπούλια βρήκε το δικό της BACTEFLORA!

May 30, 2023


Η γνωστή ηθοποιός Ζέτα Μακρυπούλια είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας BACTEFLORA από την ελληνική εταιρεία OLONEA και μας παροτρύνει να βρούμε και εμείς το δικό μας BACTEFLORA.Τα τελευταία 13 χρόνια, η εταιρεία OLONEA παραμένει συνεπής στις αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής και δημιουργεί καινοτόμα και επιστημονικά τεκμηριωμένα προϊόντα, με γνώμονα την ποιότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικό…


Η γνωστή ηθοποιός Ζέτα Μακρυπούλια είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας BACTEFLORA από την ελληνική εταιρεία OLONEA και μας παροτρύνει να βρούμε και εμείς το δικό μας BACTEFLORA.

Τα τελευταία 13 χρόνια, η εταιρεία OLONEA παραμένει συνεπής στις αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής και δημιουργεί καινοτόμα και επιστημονικά τεκμηριωμένα προϊόντα, με γνώμονα την ποιότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα.

Η OLONEA εμπνέεται από τη φύση, την αγνότητα και τα χρώματά της. Για όλα της τα προϊόντα επιλέγονται κλινικά μελετημένες πρώτες ύλες, χωρίς πρόσθετες χρωστικές και αρωματικές ουσίες και χωρίς GMO. Ανταποκρινόμενοι πλήρως στο όραμά τους για την κάλυψη των αναγκών μας, στοχεύουν στην ολιστική προσέγγιση της υγείας του ανθρώπου.

Τα προβιοτικά BACTEFLORA έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητά τους και την αξιοπιστία τους. Με σύνθημα #αγάπησετομικροβίωμασου, η OLONEA μας τονίζει ότι το έντερο είναι το μεγαλύτερο και σημαντικότερο αμυντικό όργανο του ανοσοποιητικού συστήματος. Τα προβιοτικά BACTEFLORA είναι χωρίς βλαπτικά πρόσθετα και αλλεργιογόνα με σταθερότητα στην ποιότητα και τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, η εταιρεία ανταποκρίνεται στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην ελληνική και παγκόσμια αγορά υγείας και υιοθετεί εξ ολοκλήρου πράσινη πολιτική, χρησιμοποιώντας φυσικά, βιοδιασπώμενα και ανακυκλωμένα υλικά. Άλλωστε η OLONEA νοιάζεται «φυσικά για εσάς».

​Τα προβιοτικά BACTEFLORA διατίθενται σε φυσικά και online φαρμακεία.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://olonea.gr/

Εθνικές Εκλογές 2023

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.