Εκλογές 2023: Ο Νίκος Μαραντζίδης επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

May 29, 2023


Εκλογές 2023: Την προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει ο συγγραφέας, αρθρογράφος και καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Νίκος Μαραντζίδης, σε μία κίνηση που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση.Ο Μαραντζίδης είναι ένας πολύ γνωστός πολιτικός επιστήμονας και αρθρογραφεί σε διάφορα μέσα ενημέρωσης. Οι απόψεις του πολλές φορές έχουν προκαλέσει αντιδράσεις από κύκλους της Αριστεράς και αυτό είναι πο…


Εκλογές 2023: Την προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει ο συγγραφέας, αρθρογράφος και καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Νίκος Μαραντζίδης, σε μία κίνηση που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση.

Ο Μαραντζίδης είναι ένας πολύ γνωστός πολιτικός επιστήμονας και αρθρογραφεί σε διάφορα μέσα ενημέρωσης. Οι απόψεις του πολλές φορές έχουν προκαλέσει αντιδράσεις από κύκλους της Αριστεράς και αυτό είναι που κάνει την κίνηση του Τσίπρα να τον φέρει κοντά του ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, ο Νίκος Μαραντζίδης θα έχει την ευθύνη σχεδιασμού της προεκλογικής εκστρατείας του Αλέξη Τσίπρα, θα παρακολουθεί τις δημοσκοπήσεις και θα προτείνει τις επόμενες κινήσεις βάσει των στοιχείων που θα αναλύει.

Εθνικές Εκλογές 2023

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.