Γιάννης Κότσιρας: «Λόγω του επαγγέλματός του ο πατέρας μου με γνώρισε 2,5 ετών»

May 29, 2023


Ο Γιάννης Κότσιρας εξομολογείται ιστορίες από την οικογένειά του και τα παιδικά του χρόνιαΜια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Κότσιρας στην εκπομπή «πρωίαν σε είδον» και μίλησε για την επαγγελματική και προσωπική του πορεία.Ο έντεχνος καλλιτέχνης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την δουλειά του πατέρα του στα καράβια.«Ο πατέρας μου ήταν μαρκόνης, ασυρματιστής στα καράβια. Έλειπε πάρα …


Ο Γιάννης Κότσιρας εξομολογείται ιστορίες από την οικογένειά του και τα παιδικά του χρόνια

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Κότσιρας στην εκπομπή «πρωίαν σε είδον» και μίλησε για την επαγγελματική και προσωπική του πορεία.

Ο έντεχνος καλλιτέχνης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την δουλειά του πατέρα του στα καράβια.

«Ο πατέρας μου ήταν μαρκόνης, ασυρματιστής στα καράβια. Έλειπε πάρα πολύ καιρό από το σπίτι. Μέχρι το 1981 που άλλαξε η Κυβέρνηση και εφάρμοσαν το «6 μήνες στεριά-6 μήνες θάλασσα», φαντάσου ότι εμένα με γνώρισε 2,5 ετών», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής για τον πατέρα του.

«Έκανε 2ετίες, 3ετίες, 4ετίες. Ήταν πολλά τα χρόνια που ταξίδευαν», πρόσθεσε στη συνέχεια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.