Πάνος Μουζουράκης: Κάλεσαν τους ρεπόρτερ για κέρασμα – «Ελάτε να κάτσετε έχει πολλή ζέστη»

May 29, 2023


Πάνος Μουζουράκης: «Ελάτε, μόλις τελειώσετε, ελάτε να σας κεράσουμε. Χωρίς κέρασμα, είναι απλά δουλειά»Πολλοί ρεπόρτερ ψυχαγωγών εκπομπών πέρασαν το Σαββατοκύριακο στην Αίγινα για να «καλύψουν» τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κοζάρη.Μία μέρα μετά, το ζευγάρι είχε οργανώσει ένα beach party για τους καλεσμένους του και οι ρεπόρτερ τους ακολούθησαν στην παραλία.Όταν οι νεόνυμφοι έφτασαν…


Πάνος Μουζουράκης: «Ελάτε, μόλις τελειώσετε, ελάτε να σας κεράσουμε. Χωρίς κέρασμα, είναι απλά δουλειά»

Πολλοί ρεπόρτερ ψυχαγωγών εκπομπών πέρασαν το Σαββατοκύριακο στην Αίγινα για να «καλύψουν» τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κοζάρη.

Μία μέρα μετά, το ζευγάρι είχε οργανώσει ένα beach party για τους καλεσμένους του και οι ρεπόρτερ τους ακολούθησαν στην παραλία.

Όταν οι νεόνυμφοι έφτασαν στο πάρτι και είδαν τα τηλεοπτικά συνεργεία που κάθονταν λίγο πιο πέρα, τους κάλεσαν για κέρασμα.

Ο Πάνος Μουζουράκης πλησίασε τους δημοσιογράφους και είπε: «Επειδή η γυναίκα μου είναι ένας άγγελος, κι επειδή μου λέει “εσύ το ποιήμα τους το είπες, αλλά εσύ που το έγραψες, το διάβασες; Γιατί λέει ότι θα τους κεράσεις” Ελάτε, μόλις τελειώσετε, ελάτε να σας κεράσουμε. Χωρίς κέρασμα, είναι απλά δουλειά».

Τότε και η σύζυγός του, είπε: «Ελάτε έχει πάρα πολλή ζέστη».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.