Ήταν όλοι εκεί: Παραμυθένιος γάμος στη Τζια για την οικογένεια Μητσοτάκη – Η εντυπωσιακή νύφη και η Κοσιώνη

May 29, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στην Τζια παρευρέθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο η οικογένεια Μητσοτάκη προκειμένου να παρακολουθήσουν το γάμο της Μαρίκας.

(adsbygoogle…




Στην Τζια παρευρέθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο η οικογένεια Μητσοτάκη προκειμένου να παρακολουθήσουν το γάμο της Μαρίκας.



Χαρές είχε χθες η οικογένεια Μητσοτάκη, καθώς ένας μέλος της παντρευτηκε.

Συγκεκριμένα, η κόρη της αδελφής του πρωθυπουργού, Κατερίνας, η Μαρίκα Δημητριάδου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της.

Ο γάµος τελέστηκε στην Τζια, και φυσικά έδωσαν το “παρών” αρκετά µέλη της οικογένειας Μητσοτάκη, στην ευτυχισµένη στιγµή της εγγονής του αείµνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, η οποία φέρει και το όνοµα της γιαγιάς της, Μαρίκας Μητσοτάκη.

Ο Κώστας Μπακογιάννης ανήρτησε μία φωτογραφία από το μυστήριο, με το ζευγάρι, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Να είστε πάντα τόσο χαρούμενοι όσο σήμερα! Σας αγαπάμε όλοι πολύ!”.



Eπιπλέον, η Ντόρα Μπακογιάννη πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media ένα βίντεο, όπου βλέπουμε τη στιγμή που η νύφη πηγαίνει προς την εκκλησία, στα γραφικά σοκάκια της Τζιας, συνοδευόμενη από νησιώτικες μουσικές.

“Ωραία που είναι η νύφη μας… που φτάνει στην εκκλησία! Να ζήσετε Στέφανε και Μαρίκα!!!”, έγραψε η κ. Μπακογιάννη στην ανάρτησή της.



Αλλά και η Σία Κοσιώνη πόζαρε μαζί με τον πεθερό της, σύζυγο της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρο Κούβελο.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.