Εκλογές 2023 -Στέλιος Πέτσας: Σε κάθε περίπτωση δεν θα υπάρξει τρίτη κάλπη

May 28, 2023


Εκλογές 2023: Σε διαφορετική γραμμή ως προς το ενδεχόμενο τρίτης κάλπης από τον Μάκη Βορίδη, κινήθηκε σήμερα ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Την κατηγορηματική του πεποίθηση ότι δεν υπάρχει περίπτωση για τρίτες κάλπες, εξέφρασε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του «MEGA Σαββατοκύριακο» με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα. Εκτίμη…


Εκλογές 2023: Σε διαφορετική γραμμή ως προς το ενδεχόμενο τρίτης κάλπης από τον Μάκη Βορίδη, κινήθηκε σήμερα ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. 

Την κατηγορηματική του πεποίθηση ότι δεν υπάρχει περίπτωση για τρίτες κάλπες, εξέφρασε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του «MEGA Σαββατοκύριακο» με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα. Εκτίμησε πως θα υπάρχει κυβέρνηση στις 25 Ιουνίου και ότι η ΝΔ θα έχει ποσοστά αυτοδυναμίας.

Στον αντίποδα της χθεσινής δήλωσης του Μάκη Βορίδη πως «εάν δεν υπάρξει αυτοδυναμία υποχρεωτικά θα πάμε σε τρίτες κάλπες», ο κ. Πέτσας επέμεινε ότι σε κάθε περίπτωση δεν θα υπάρξει τρίτη κάλπη και ξεκαθάρισε ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μην υπάρξουν τρίτες κάλπες.

Περαιτέρω αποσαφήνισε πως δεν είναι βέβαιη η αυτοδυναμία και σημειώνει πως δεν υπάρχει κανένα υποθετικό σενάριο τρίτης κάλπης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.