Δούκισσα Νομικού: Συγκινήθηκε στον γάμο του αδερφού της – Έβγαλε σέλφι με τον παπά

May 28, 2023


Συγκινημένη η Δούκισσα Νομικού στον γάμο του αδερφού της Νικήτα με την Άννα ΠρέλεβιτςΤα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 27 Μαΐου η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός.Ο γάμος έγινε στο Κολωνάκι και στον Άγιο Διονύσιο με το γαμπρό να περιμένει από νωρίς την αγαπημένη του, η οποία έφτασε μπροστά από τα σκαλιά της εκκλησίας με ένα άσπρο αυτοκίνητο, συνοδευόμενη από τον πατέρα …


Συγκινημένη η Δούκισσα Νομικού στον γάμο του αδερφού της Νικήτα με την Άννα Πρέλεβιτς

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 27 Μαΐου η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός.

Ο γάμος έγινε στο Κολωνάκι και στον Άγιο Διονύσιο με το γαμπρό να περιμένει από νωρίς την αγαπημένη του, η οποία έφτασε μπροστά από τα σκαλιά της εκκλησίας με ένα άσπρο αυτοκίνητο, συνοδευόμενη από τον πατέρα της και θρύλο του μπάσκετ, Μπάνε Πρέλεβιτς.

Κουμπάρες ήταν οι αδερφές των νεόνυμφων. Μάλιστα η Δούκισσα Νομικού ήταν αρκετά συγκινημένη βλέποντας τον αδερφό της Νικήτα, ντυμένο γαμπρό.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πολύ συγκινημένη. Τα καλύτερα τους εύχομαι», είπε η Δούκισσα Νομικού στις κάμερες που βρέθηκαν στο μυστήριο.

Ένα αστείο στιγμιότυπο από τον γάμο είναι όταν ο ιερέας που πάντρεψε το ζευγάρι, ζήτησε από τη Δούκισσα να βγάλουν μια σέλφι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.