Το μήνυμα του Ευθυμιάδη έφερε την επική αντίδραση της Συνατσάκη

May 28, 2023


«Μακάρι να είχα διαβάσει το κείμενο αυτό όταν ήμουν 17. Πόσο από το άγχος μου θα είχε απαλύνει», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη παραθέτοντας τα λόγια του Θανάση Ευθυμιάδη.Ο Θανάσης Ευθυμιάδης από την εποχή της καραντίνας ακόμα, όταν άρχισε να ασχολείται με το Instagram, μπήκε στην καρδιά των ανθρώπων που τον ακολουθούν, για τις μεγάλες αλήθειες που μοιράζεται.30 μόλις χιλιόμετρα από το κέ…


«Μακάρι να είχα διαβάσει το κείμενο αυτό όταν ήμουν 17. Πόσο από το άγχος μου θα είχε απαλύνει», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη παραθέτοντας τα λόγια του Θανάση Ευθυμιάδη.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης από την εποχή της καραντίνας ακόμα, όταν άρχισε να ασχολείται με το Instagram, μπήκε στην καρδιά των ανθρώπων που τον ακολουθούν, για τις μεγάλες αλήθειες που μοιράζεται.

30 μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, ο ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης και η σύζυγός του Άννα Δημητρίεβιτς έχουν δημιουργήσει έναν επίγειο παράδεισο κι από εκεί ο ηθοποιός και συγγραφέας πια ζει με τις κόρες του Ζωή και Σοφία, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.