Γάμος Μουζουράκη-Κόζαρη: Γιατί δεν εμφανίστηκαν Ρουβάς-Αργυρός;

May 28, 2023


Μπορεί οι επώνυμες παρουσίες στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη με τη Μαριλού Κόζαρη να ήταν και ηχηρές και λαμπερές, υπήρξαν όμως και δύο απουσίες που συζητήθηκαν έντονα!Ο λόγος για την απουσία των Σάκη Ρουβά και Κωνσταντίνου Αργυρού από τους 500 και πλέον καλεσμένους του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κόζαρη οι οποίοι δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στην πιο ευτυχισμένη στιγμή του φίλου τους. Διαβάστ…


Μπορεί οι επώνυμες παρουσίες στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη με τη Μαριλού Κόζαρη να ήταν και ηχηρές και λαμπερές, υπήρξαν όμως και δύο απουσίες που συζητήθηκαν έντονα!

Ο λόγος για την απουσία των Σάκη Ρουβά και Κωνσταντίνου Αργυρού από τους 500 και πλέον καλεσμένους του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κόζαρη οι οποίοι δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στην πιο ευτυχισμένη στιγμή του φίλου τους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.