Συμβαίνει ΤΩΡΑ – Στις Σπέτσες για το διήμερο οι Δημήτρης Μελισσανίδης – Ματίας Αλμέιδα (Φωτο)

May 27, 2023


Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ, προσκάλεσε τον Ματίας Αλμέιδα στο κότερο του, για να περάσουν το διήμερο παρέα στις Σπέτσες.Είναι γνωστό πλέον, ότι μεταξύ του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Ματίας Αλμέιδα, υπάρχει μεγάλος αλληλοσεβασμός και εκτίμηση μεταξύ τους και οι σχέσεις τους, βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, ξεφεύγοντας απ’ τα επαγγελματικά πλαίσια.Ο Αργεντινός τεχνικός αποδέχτηκε την πρόσκλησ…


Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ, προσκάλεσε τον Ματίας Αλμέιδα στο κότερο του, για να περάσουν το διήμερο παρέα στις Σπέτσες.

Είναι γνωστό πλέον, ότι μεταξύ του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Ματίας Αλμέιδα, υπάρχει μεγάλος αλληλοσεβασμός και εκτίμηση μεταξύ τους και οι σχέσεις τους, βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, ξεφεύγοντας απ’ τα επαγγελματικά πλαίσια.

  • Γι’ αυτό τον λόγο, με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕΚ, ο Ματίς Αλμέιδα δέχτηκε την πρόσκληση, απ’ τον Δημήτρη Μελισσανίδη, να περάσουν το Σαββατοκύριακο με το κότερο του, στις Σπέτσες.

Ο Αργεντινός τεχνικός αποδέχτηκε την πρόσκληση και ακολούθησε τον ισχυρό άντρα της Ένωσης, στο νησί του Σαρωνικού, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι οι σχέσεις τους, είναι εξαιρετικές και σε προσωπικό επίπεδο, εκτός απ’ το επαγγελματικό.

Μάλιστα, ο προπονητής των νταμπλούχων έγινε αντιληπτός στις Σπέτσες και φωτογραφήθηκε, πάνω σε μια κίτρινη vespa, ιδιαίτερα χαλαρός και ευδιάθετος. Φυσικά δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί και μ’έναν φίλο της Ένωσης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.