Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει για πρώτη φορά μαζί με τον Άγγελο Λάτσιο και την σύντροφό του Γαία Μερκούρη

May 27, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Ελένη Μενεγάκη λίγες ώρες μετά το τέλος της εκπομπής, ξεκίνησε το ταξίδι της για την Άνδρο, όπου διατηρεί ξενοδοχείο ο σύζυγός της Ματέο Παντζ…




Η Ελένη Μενεγάκη λίγες ώρες μετά το τέλος της εκπομπής, ξεκίνησε το ταξίδι της για την Άνδρο, όπου διατηρεί ξενοδοχείο ο σύζυγός της Ματέο Παντζόπουλος.



Η γνωστή παρουσιάστρια, ωστόσο δεν ταξίδεψε μόνη, καθώς όπως βλέπουμε από την παρακάτω φωτογραφία ήταν μαζί της ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος, αλλά και η σύντροφός του Γαία Μερκούρη. Τα δυο παιδιά διατηρούν σχέση εδώ και αρκετό καιρό και δεν είναι λίγες οι φορές που επισκέπτονται το νησί της Άνδρου.

Το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα ενεργό στα social media, όπου και αναρτά συνεχώς φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τα ταξίδια τους. Η Ελένη Μενεγάκη στη φωτογραφία που δημοσίευσε με τους τρεις τους να ποζάρουν χαμογελαστοί έγραψε, «Είμαστε τόσο χαρούμενοι που πάμε στο νησί!».





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.