Ο Μάριος Αθανασίου αποκαλύπτει: «Έπινα μπύρες για να καταφέρω να παίξω στο τελευταίο επεισόδιο της “Ντόλτσε Βίτα”»

May 27, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Για την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στην σειρά «Ντόλτσε Βίτα» μίλησε ο Μάριος Αθανασίου σήμερα στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα.

(…




Για την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στην σειρά «Ντόλτσε Βίτα» μίλησε ο Μάριος Αθανασίου σήμερα στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα.



Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το άγχος που είχε στα γυρίσματα της σειράς, αναφέροντας: «Ούτε να περπατήσω δεν μπορούσα από το άγχος. Σηκώθηκα και περπάτησα στη σκηνή σαν ρομπότ. Το μυαλό μου δεν έδινε εντολή στα πόδια. Ήπια μπύρες, πριν το γύρισμα».

Μάριος Αθανασίου: Τι αποκάλυψε για την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση

«Δεν καταλάβαινα τίποτα. Δεν ήξερα καν ποιος είναι ο σκηνοθέτης και ποιος ο βοηθός. Ήταν η πρώτη μου επαφή με την κάμερα. Και φανταστείτε, εγώ δεν πίνω καν. Μπύρα ούτε τώρα δεν πίνω στη ζωή μου. Αυτό που έκανα, φυσικά και δεν το προτείνω στους συναδέλφους μου. Το έκανα μια φορά και δεν το ξαναέκανα», συμπλήρωσε ο Μάριος Αθανασίου.



Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε στο παρελθόν με την κατάθλιψη. «Την πέρασα δύο φορές και την ξεπέρασα μόνος. Μπορεί να μην το έκανα με σωστό τρόπο. Τα όποια θέματα έχει ο καθένας, αν τα λύσει μόνος ή με κάποιον φίλο, μπορεί να μην τα λύσει σωστά. Προφανώς ο ειδικός το κάνει καλύτερα, μπορεί όμως, αυτή η διαδρομή να έχει μεγαλύτερο κέρδος», δήλωσε.



Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο με την εμφάνιση του Αθανασίου στο επεισόδιο του Ντόλτσε Βίτα από το 7.55:



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.