Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου ο Ίαν Στρατής – Συγκατοικήσαμε στις 10 ημέρες»

May 26, 2023


Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή και την κορούλα της.Για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή και το νέο κεφάλαιο στη ζωή τους με τον ερχομό της κορούλας τους μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη.Η παρουσιάστρια και influencer έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο ενδεχόμενο ενός γάμου.Όπως είπε, το σημαντικότερο πράγμα που της έχει δώσε…


Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή και την κορούλα της.

Για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή και το νέο κεφάλαιο στη ζωή τους με τον ερχομό της κορούλας τους μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη.

Η παρουσιάστρια και influencer έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο ενδεχόμενο ενός γάμου.

Όπως είπε, το σημαντικότερο πράγμα που της έχει δώσει ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της, είναι η εμπιστοσύνη.

«Αυτό που έχω πάρει περισσότερο από τον Ίαν είναι μια εμπιστοσύνη που σου δίνει ο άλλος απλόχερα χωρίς να τον θεωρείς δεδομένο. Είναι άνθρωπος που αυτό που λέει το εννοεί. Δεν μπορεί να πει ψέματα και για αυτό, προτιμά να σου πει σκληρές αλήθειες αν χρειαστεί. Αυτή η διαφάνεια που έχει σαν άνθρωπος μου έδωσε μια ασφάλεια και ταιριάξαμε και στα πιο απλά, τα καθημερινά», είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαστε κι οι δύο πολύ σπιτόγατοι, το καλύτερό μας είναι να ακυρώνονται σχέδια. Υπάρχει μεταξύ μας η ασφάλεια του κενού χρόνου κι αυτό δεν είναι τόσο απλό», συμπλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.