Μαρία Ηλιάκη: Επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με τον Νικόλα Ράπτη

May 26, 2023


Aύριο, Σάββατο 27 Μαΐου κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της Μαρίας Ηλιάκη.Αύριο, Σάββατο 27 Μαΐου, και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00 το «ΑΝΤ1 FLASHBACK» με τη Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη έρχεται στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.Οι δύο παρουσιαστές μας καλούν στην παρέα τους, γιατί ήρθε η ώρα… να μάθουν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλιοί τις μοναδικές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης που ζήσαμε μέσα από την ισ…


Aύριο, Σάββατο 27 Μαΐου κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της Μαρίας Ηλιάκη.

Αύριο, Σάββατο 27 Μαΐου, και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00 το «ΑΝΤ1 FLASHBACK» με τη Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη έρχεται στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

Οι δύο παρουσιαστές μας καλούν στην παρέα τους, γιατί ήρθε η ώρα… να μάθουν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλιοί τις μοναδικές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης που ζήσαμε μέσα από την ιστορία του ΑΝΤ1.

Κάθε εκπομπή θα είναι θεματική και θα αποτελείται από τα πιο αγαπημένα, αξέχαστα, και πολυσυζητημένα πρόσωπα αλλά και στιγμιότυπα του ΑΝΤ1, ενώ με άκρως χιουμοριστική διάθεση η Μαρία και ο Νικόλας, μέσα από μοναδικά σκετσάκια, θα «παίρνουν μέρος» σε σειρές που όλοι αγαπήσαμε κάνοντας και αυτοί το δικό τους FLASHBACK στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε επίσης

Μαρία Μενούνος: «Ο Άγιος Νεκτάριος με βοήθησε στη μάχη μου με τον καρκίνο, είμαι πολύ τυχερή»

Μαρία Κορινθίου: Οργισμένη απάντηση για το τηλεοπτικό της μέλλον – «Πηγαδοκουτσομπολορεπορτάζ»

Μαρία Αραμπατζή: «Πίνω πάρα πολύ νερό αλλά… έχω και πολύ καλό πλαστικό»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.