Εκλογές 2023: Με «άρωμα γυναίκας» η υπηρεσιακή κυβέρνηση

May 26, 2023


Εκλογές 2023: Από τα 21 μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου της υπηρεσιακής κυβέρνησης, πέντε είναι γυναίκεςΑπό τα 21 μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου της υπηρεσιακής κυβέρνησης, πέντε είναι γυναίκες.Συγκεκριμένα, είναι η Ελένη Λουρή, υπηρεσιακή υπουργός Ανάπτυξης, η Αναστασία Κοτανίδου, υπουργός Υγείας, η Καλλιόπη Σπανού, υπουργός Εσωτερικών, η Ιωάννα Δρέττα, υπουργός Τουρισμού και η Πατρίνα Παπαρρηγοπο…


Εκλογές 2023: Από τα 21 μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου της υπηρεσιακής κυβέρνησης, πέντε είναι γυναίκες

Από τα 21 μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου της υπηρεσιακής κυβέρνησης, πέντε είναι γυναίκες.

Συγκεκριμένα, είναι η Ελένη Λουρή, υπηρεσιακή υπουργός Ανάπτυξης, η Αναστασία Κοτανίδου, υπουργός Υγείας, η Καλλιόπη Σπανού, υπουργός Εσωτερικών, η Ιωάννα Δρέττα, υπουργός Τουρισμού και η Πατρίνα Παπαρρηγοπούλου, υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Εθνικές Εκλογές 2023

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.