Σπυροπούλου: Μας άφησε άφωνους με το αποκαλυπτικό ροζ φόρεμα

May 26, 2023


Μαμά έγινε πριν από περίπου έξι μήνες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο μικρούλης γιος της, της έχει πάρει το μυαλό!Η όμορφη παρουσιάστρια συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από τη νέα της καθημερινότητα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ανατρέχει στο παρελθόν και δημοσιεύσει φωτογραφίες.Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr


Μαμά έγινε πριν από περίπου έξι μήνες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο μικρούλης γιος της, της έχει πάρει το μυαλό!

Η όμορφη παρουσιάστρια συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από τη νέα της καθημερινότητα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ανατρέχει στο παρελθόν και δημοσιεύσει φωτογραφίες.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.