Ανδρουλάκης: Καμία συγκυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία, ακόμα κι αν έχει 149 έδρες

May 26, 2023


Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει σε καμία περίπτωση να συγκυβερνήσει με τη Νέα ΔημοκρατίαΞεκάθαρος ότι δεν υπάρχει κανένα σενάριο συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ. «Στόχος μας», όπως ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης «είναι να γίνουμε πλειοψηφική δύναμη στον προοδευτι…


Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει σε καμία περίπτωση να συγκυβερνήσει με τη Νέα Δημοκρατία

Ξεκάθαρος ότι δεν υπάρχει κανένα σενάριο συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ. «Στόχος μας», όπως ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης «είναι να γίνουμε πλειοψηφική δύναμη στον προοδευτικό χώρο», συμπλήρωσε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει σε καμία περίπτωση να συγκυβερνήσει με τη Νέα Δημοκρατία και κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι επενδύει στον φόβο. Ο Νίκος Ανδρουλάκης ξεκαθάρισε ακόμη ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία ακόμα και αν λείπουν 2 -3 έδρες, προκειμένου να σχηματιστεί κυβέρνηση.

Μίλησε για «καθαρή νίκη» της Νέας Δημοκρατίας και σημείωσε ότι είναι πρωτοφανής η διαφορά των 20 μονάδων που εξασφάλισε στις εκλογές ο κ. Μητσοτάκης, επιρρίποντας την ευθύνη για αυτό στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ακόμη ότι το κόμμα του έκανε παραγωγική αντιπολίτευση, απαριθμώντας κρίσιμα νομοσχέδια τα οποία υπερψήφισε το ΠΑΣΟΚ, ενώ δεν τα ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ – και έφερε ως παράδειγμα την αμυντική συμφωνία με τη Γαλλία και την επέκταση του φράκτη στον Έβρο.

Εθνικές Εκλογές 2023

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.