Βάσω Λασκαράκη: Δίνω εύσημα για τον τρόπο που χειριστήκαμε τον χωρισμό με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

May 26, 2023


«Είμαι σε στάδιο συζητήσεων για την τηλεόραση, ενώ μετά από εννέα χρόνια έχω συζητήσει και για θέατρο», είπε η Βάσω ΛασκαράκηH Βάσω Λασκαράκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη!» και στον Αρη Καβατζίκη. Η πρωταγωνίστρια της κωμικής σειράς του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» ανέφερε για τη συμμετοχή της στη συγκεκριμένη σειρά ότι ήταν «μία ωραία εμπειρία με σασπένς και πιπεράτες καταστάσ…


«Είμαι σε στάδιο συζητήσεων για την τηλεόραση, ενώ μετά από εννέα χρόνια έχω συζητήσει και για θέατρο», είπε η Βάσω Λασκαράκη

H Βάσω Λασκαράκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη!» και στον Αρη Καβατζίκη. Η πρωταγωνίστρια της κωμικής σειράς του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» ανέφερε για τη συμμετοχή της στη συγκεκριμένη σειρά ότι ήταν «μία ωραία εμπειρία με σασπένς και πιπεράτες καταστάσεις που θύμιζαν παλιό ελληνικό κινηματογράφο».

Οσο για την κόρη της Εύα και το κομμάτι της διαπαιδαγώγησης, η Βάσω Λασκαράκη σημείωσε: «Με έχει ρωτήσει από πού έρχονται τα παιδιά, της απάντησα από την κοιλίτσα της μαμάς, γιατί έχω κάνει καισαρική τομή για να τη φέρω στον κόσμο. Εχω μιλήσει στην Εύα για τη διαδικασία του τοκετού, αλλά όχι για τον τρόπο σύλληψης».

Μάλιστα, η Βάσω Λασκαράκη συνέχισε: «Τα παιδιά έρχονται αντιμέτωπα με τη διαφορετικότητα και τα φύλα και ρωτάνε συχνά, λόγου χάρη, “μπορεί σε ένα κορίτσι να αρέσει ένα άλλο κορίτσι; Της λέω ότι δεν είναι παράξενο να αρέσει σε ένα αγόρι ένα άλλο αγόρι, είναι συναισθήματα, δεν καθοδηγώ το παιδί μου, το αφήνω να μου μιλήσει. Πρέπει πρώτα να ακούσω πώς βλέπει το παιδί τη διαφορετικότητα. Κάνουμε πολλές συζητήσεις με την Εύα και με αφορμή την Ada, την κόρη της Χριστίνας Κοντοβά, γιατί έζησε από κοντά τη διαδικασία της υιοθεσίας της».

Επίσης αναφέρθηκε και στο ατύχημα που είχε πρόσφατα μέσα στο σπίτι της: «Κατάλαβα ότι διαθέτω μεγάλη υπομονή και αντοχή στην ακινησία, γιατί έπεσα κατεβαίνοντας τη σκάλα, μόνη μου στο σπίτι, ενώ έπινα ταυτόχρονα νερό! Ημουν στο σπίτι με την Εύα όταν έπεσα, εκείνη άκουσε ένα μπαμ, πανικοβλήθηκε και γυρνούσε γύρω γύρω από τον εαυτό της λέγοντας “Εύα ηρέμησε”. Ετρεχαν δάκρυα από τα μάτια μου, δεν μπορούσα καν να κουνηθώ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.