Στη νέα φωτό της Ελένης Μενεγάκη χωρίς μακιγιάζ το καλύτερο σχόλιο είχε να κάνει με την Tina Turner

May 26, 2023


«Το λες και αυτοπεποίθηση να βγαίνεις άβαφτη στο Instagram!», είπε η Ελένη συνεχίζοντας το σερί των αμακιγιάριστων και άφιλτρων φωτογραφιών. Μία από τις εντυπωσιακότερες παρουσίες που πέρασαν ποτέ την τηλεόραση είναι η Ελένη Μενεγάκη η οποία θα συζητείται για πάρα πολλά χρόνια -ακόμα και όταν θα αποχωρίσει από την τηλεόραση. Ο λόγος είναι φυσικά πως έχει γράψει τη δική της ιστορία στη μικρή οθόνη …


«Το λες και αυτοπεποίθηση να βγαίνεις άβαφτη στο Instagram!», είπε η Ελένη συνεχίζοντας το σερί των αμακιγιάριστων και άφιλτρων φωτογραφιών. 

Μία από τις εντυπωσιακότερες παρουσίες που πέρασαν ποτέ την τηλεόραση είναι η Ελένη Μενεγάκη η οποία θα συζητείται για πάρα πολλά χρόνια -ακόμα και όταν θα αποχωρίσει από την τηλεόραση. Ο λόγος είναι φυσικά πως έχει γράψει τη δική της ιστορία στη μικρή οθόνη η οποία και μετρά παραπάνω από τρεις δεκαετίες. Η Ελένη όχι μόνο άντεξε στον χρόνο -δείγμα πραγματικού ταλέντου- αλλά θα βρίσκεται στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι για πολύ καιρό ακόμα. Το αξιοσημείωτο είναι πως παραμένει το ίδιο φρέσκια και μάλιστα προωθεί τη φυσικότητά της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.