Το άγνωστο πρόβλημα υγείας του Andrew Lambrou

May 26, 2023


Ο εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision, Andrew Lambrou, μίλησε στο Happy Day λίγες ημέρες μετά το τέλος του διαγωνισμού για όλα όσα θέλουμε να μάθουμε σχετικά με αυτόν.Ο νεαρός τραγουδιστής αποκάλυψε το παρασκήνιο για το 4άρι της Ελλάδας και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν ανέβει στη σκηνή στο Λίβερπουλ.«Είμαι πολύ ευγνώμων που είχα αυτή την ευκαιρία. Κάθε μέρα έκανα ασκήσεις φωνητικής γι…


Ο εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision, Andrew Lambrou, μίλησε στο Happy Day λίγες ημέρες μετά το τέλος του διαγωνισμού για όλα όσα θέλουμε να μάθουμε σχετικά με αυτόν.

Ο νεαρός τραγουδιστής αποκάλυψε το παρασκήνιο για το 4άρι της Ελλάδας και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν ανέβει στη σκηνή στο Λίβερπουλ.

«Είμαι πολύ ευγνώμων που είχα αυτή την ευκαιρία. Κάθε μέρα έκανα ασκήσεις φωνητικής για να αποφορτιστώ, για να απελευθερωθώ σωματικά και πνευματικά. Οι γονείς μου ήταν μέσα στο στάδιο το βράδυ της Eurovision, ο παππούς και η γιαγιά μου είδαν την εμφάνισή μου από το σπίτι. Έκλαιγαν από χαρά όλη την ώρα. Το πρώτο τηλεφώνημά μου ήταν στη γιαγιά και στον παππού μου που ήταν στην Αυστραλία» είπε χαρακτηριστικά ο Andrew Lambrou.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.