Που βρίσκεται και πως είναι σήμερα ο γόης του Big Brother 2, Στηβ Μιλάτος

May 26, 2022


Ο Στήβ Μιλάτος ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα τόσο πριν μπει στο Big Brother όσο και μετά. Για αρχή είχε απασχολήσει πολύ ο γάμος express που είχε αφού χώρισε μετά από 2 μήνες (δείτε εδώ τ…


Ο Στήβ Μιλάτος ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα τόσο πριν μπει στο Big Brother όσο και μετά. Για αρχή είχε απασχολήσει πολύ ο γάμος express που είχε αφού χώρισε μετά από 2 μήνες (δείτε εδώ την πρώην σύντροφό του) ενώ στην συνέχεια έκανε ντόρο με τον χαρακτήρα του στο σπίτι του μεγάλου αδερφού.

Μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι έκανε ένα guest σε πολύ γνωστή σειρά , βρήκε τον έρωτα στα μάτια εντυπωσιακής ξανθιάς (δείτε την εδώ) αλλά πάλι χώρισε και το τελευταίο διάστημα έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, φροντίζοντας ωστόσο πάντα να είναι αρκετά ενεργός στα social media.

Το μοντέλο αποφάσισε να φύγει για σεζόν στην Ρόδο και συγκεκριμένα στην Λίνδο, όπως αποκάλυψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Πληροφορίες αναφέρουν πως δουλεύει σε ένα μαγαζί καφέ – μπαρ.

Ο Στηβ Μιλάτος μετά.. Big Brother

Στήβ Μιλάτος Big Brother

Στήβ Μιλάτος Big Brother τι κάνει σήμερα

Ο Στήβ Μιλάτος είναι μοντέλο & influencer. Κατάγεται από τα Τρίκαλα όμως ζει στην Αθήνα. Τα τελευταία 10 χρόνια έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας περπατώντας σε διεθνείς πασαρέλες και είναι 30 χρονών.

Στήβ Μιλάτος Big Brother πως είναι σήμερα

Ο πατέρας του έχει κρεοπωλείο στα Τρίκαλα όπου δούλευε και ο ίδιος στα νεανικά του χρόνια και έχει ύψος 1,89 και φοράει 45 νούμερο παπούτσι. Ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει στο ΤΕΙ Δασοπονίας.

Έχει περπατήσει σε πασαρέλες των Roccobarocco, Frankie Morello, Bikkembergs, Philippe Plein, Jean Paul Gaultier και Civenchy, έχει μπει στο εξώφυλλο του W δίπλα στην Kate Moss κι έχει συνεργαστεί με τον κορυφαίο φωτογράφο Steven Klein για το V magazine.

Πρωταγωνίστησε σε καμπάνια της Diesel ενώ το μόντελινγκ ήρθε στη ζωή του μέσα από μια τυχαία πρόταση που του έκαναν στο πλαίσιο του Athens Χ-clusive Designers Week, όπου βρισκόταν ως θεατής.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φωτογραφίες με και χωρίς μποξεράκι – Τα γuμνά του Στηβ Μιλάτου πριν μπει στο Big Brother 2

Big Brother 2: Αυτός είναι ο παίκτης που αυτοϊκανοποιούνταν μπροστά στον καθρέφτη του

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.