«Μην τον κάνουμε πάλι μάγκα…» – Η Super Κική ”καρφώνει” τον Γιώργο Λιάγκα δημόσια

May 26, 2022


Η Super Κική παραχώρησε συνέντευξη στο Mega Kαλημέρα την Πέμπτη 26/5 και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε η κωμικός αναφέρθηκε σε ένα πρόσωπο, το οποίο πάντα απασχολεί με τις δηλώσεις του και από ότι έχ…


Η Super Κική παραχώρησε συνέντευξη στο Mega Kαλημέρα την Πέμπτη 26/5 και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε η κωμικός αναφέρθηκε σε ένα πρόσωπο, το οποίο πάντα απασχολεί με τις δηλώσεις του και από ότι έχει φανεί η ίδια δεν έχει και σε ιδιαίτερη εκτίμηση.

Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα, για τον οποίο τη δυσαρέσκεια που νιώθει η Κική είχαμε καταλάβει μέσα από ένα αρκετά επίμαχο στόρυ, που είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Έτσι λοιπόν, οι δημοσιογράφοι αντιλήφθηκαν πως υπάρχει ”ψωμί” γύρω από την υπόθεση και την ρωτούν σε κάθε της συνέντευξη. Τη φορά όμως αυτή δε θέλησε να σχολιάσει, καθώς έχει καταλάβει πως με τον τρόπο αυτό του δίνει περαιτέρω αξία στο πρόσωπό του.

Η Super Κική ”καρφώνει” τον Γιώργο Λιάγκα

«Μην τον κάνουμε πάλι “μάγκα” τον Λιάγκα, όλο για αυτόν λέμε. Είναι τόσο αχρείαστος που όταν πει κάτι εννοείται ότι θα τον κάνω expose στο Instagram και όλοι με έχουν συνδυάσει με αυτόν. Κι έχει γίνει μάγκας χωρίς λόγο. Δεν θα πήγαινα στην εκπομπή του. Αν ήταν μόνη της η Σκορδά θα πήγαινα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.