Έσπασε κάθε στερεότυπο – Το τατουάζ που «χτύπησε» ο Νίκος Μουτσινάς

May 26, 2022


Ο Νίκος Μουτσινάς ανήκει στους άντρες της ελληνικής τηλεόρασης που του αρέσει να φροντίσει τον εαυτό του, ενώ δεν φοβάται να σπάσει τα κοινωνικά στερεότυπα και να βαφτεί αρκετά έντονα στις τηλεοπτικές…


Ο Νίκος Μουτσινάς ανήκει στους άντρες της ελληνικής τηλεόρασης που του αρέσει να φροντίσει τον εαυτό του, ενώ δεν φοβάται να σπάσει τα κοινωνικά στερεότυπα και να βαφτεί αρκετά έντονα στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Ενώ πλέον έκανε μια πολύ σημαντική στην εμφάνισή του.

Το νέο τατουάζ του Νίκου Μουτσινά

Όχι δεν μιλάμε για το μούσι ή μουστάκι που υιοθετεί ανά περιόδους, ούτε το στυλ ρούχων. Αυτή την φορά ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο τον εαυτό του, φορώντας σκουλαρίκια στα αυτιά και κάνοντας τατουάζ σε πολύ εμφανές σημείο (δείτε εδώ ποια άλλη διάσημη τραγουδίστρια έκανε πρόσφατα τατουάζ).

Ο παρουσιαστής αποφάσισε να κάνει ένα πολύ ιδιαίτερο τατουάζ στο αριστερό του χέρι και συγκεκριμένα στο βραχίωνα, σημείο που βλέπουμε καθημερινά στην εκπομπή, όταν κρατά το μικρόφωνο.

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι ο Νίκος Μουτσινάς έχει ακόμα ένα τατουάζ στο πόδι του, το οποίο είχε χτυπήσει πριν από 3 χρόνια και απεικονίζει δύο ανθρωπάκια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.