MasterChef: Επικό “γλέντι” στο Twitter με το μαλλί της Μαριάννας

May 26, 2020


Για ακόμα μία μέρα, το Twitter πήρε φωτιά κατά τη διάρκεια του MasterChef και έγινε ένα πραγματικά επικό “γλένιτ”, στη Μαριάννα, η οποία εμφανίστηκε με νέο μαλλί στο σημερινό επεισόδιο και οι ατάκες π…


Διαβάστε περισσότερα...

Για ακόμα μία μέρα, το Twitter πήρε φωτιά κατά τη διάρκεια του MasterChef και έγινε ένα πραγματικά επικό “γλένιτ”, στη Μαριάννα, η οποία εμφανίστηκε με νέο μαλλί στο σημερινό επεισόδιο και οι ατάκες που γράφτηκαν ήταν απλά επικές.

Η εβδομάδα του Silver Award πλησιάζει προς το τέλος της, αφού αύριο κιόλας έχουμε τον ημιτελικό, με τον Μπέλλο, τη Μαρία και τον Τζον, να έχουν πάρει ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση και να μπαίνουν στο παιχνίδι διεκδίκησης των 10.000 ευρώ.

Το σημερινό επεισόδιο έκρυβε πολλές εκπλήξεις, με την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά να ρίχνεται στη μάχη για να κατακτήσει μία θέση στον μεγάλο ημιτελικό. Την προσοχή των τηλεθεατών ωστόσο τράβηξε η Μαριάννα, και συγκεκριμένα το απίθανο μαλλί της, το οποίο άλλαξε για σήμερα.

Το Twitter για ακόμα μία φορά “τρελάθηκε” και πέταξε τις πιο επικές ατάκες, τόσο για τη Μαριάννα με το νέο hair look, όσο και για τη Μάρλεν που έχει μεγάλη αδυναμία στον Σωτήρη Κοντιζά. Δείτε και την επική ατάκα που είπε η Μάρλεν για τη συμμετοχή της στο GNTM.

Αυτά είναι μερικά από τα πιο επικά tweets για το σημερινό επεισόδιο του MasterChef

Στο μεταξύ η Μαριάννα μαζί με τον Σταυρή πέταξαν μερικές “τσουχτερές” ατάκες για Μπέλλο και Μαρία

Ο Τζον αγωνιζόταν προκειμένου να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην επόμενη φάση του Silver Award και ο Σταυρής ήταν βεβαίως με το μέρος του. Για το λόγο αυτό ξεκαθάρισε, πως δεν μπορεί άλλο να βλέπει το ζευγαράκι. Δείτε εδώ την επική “κλεψιά” που έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς στη σημερινή εκπομπή.

Θέση για το ζευγάρι πήρε και η Μαριάννα, η οποία από τη μεριά της είπε πως ο Μπέλλος δεν πρόκειται να τολμήσει να νικήσει τη Μαρία, γιατί μετά θα έχει απίστευτη γκρίνια στο σπίτι.

Παράλληλα αποκάλυψε πως πολλές φορές, ο Μπέλλος της ζητά να απασχολήσει τη Μαρία για να μην του γκρινιάζει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef: Η αδιανόητη “κλεψιά” του Σωτήρη Κοντιζά

MasterChef: Εκτός εκπομπής ο Πάνος Ιωαννίδης

Το διαβάσαμε εδώ



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.