Νεκρή η Tina Turner – «Έφυγε» πέντε μήνες μετά την αυτοκτονία του γιου της…

May 25, 2023


Η θρυλική τραγουδίστρια Tina Turner πέθανε σε ηλικία 83 ετών, ύστερα από μακρά ασθένεια, και πέρασε στην αιωνιότητα, αφήνοντας ως παρακαταθήκη τα τραγούδια που «έντυσε» με τη μοναδική φωνή της.Η Τίνα «έφυγε» μόλις πέντε μήνες μετά τον θάνατο του γιου της, Ρόνι. Ο μεγαλύτερος γιος της, ο Κρεγκ, είχε αυτοκτονήσει με όπλο μέσα στο σπίτι του, τον Ιούλιο του 2018, σε ηλικία 59 ετών. Στις 9 Δεκεμβρίου 2…


Η θρυλική τραγουδίστρια Tina Turner πέθανε σε ηλικία 83 ετών, ύστερα από μακρά ασθένεια, και πέρασε στην αιωνιότητα, αφήνοντας ως παρακαταθήκη τα τραγούδια που «έντυσε» με τη μοναδική φωνή της.

  • «Η Τίνα Τάρνερ , η «Βασίλισσα του Rock’n Roll» πέθανε ήσυχα σήμερα σε ηλικία 83 ετών μετά από μακρά ασθένεια, στο σπίτι της στο Kusnacht, κοντά στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Ο κόσμος χάνει έναν θρύλο της μουσικής και ένα πρότυπο», ανάφεραν σε σχετική ανακοίνωση οι εκπρόσωποι της.

Η Τίνα «έφυγε» μόλις πέντε μήνες μετά τον θάνατο του γιου της, Ρόνι. Ο μεγαλύτερος γιος της, ο Κρεγκ, είχε αυτοκτονήσει με όπλο μέσα στο σπίτι του, τον Ιούλιο του 2018, σε ηλικία 59 ετών. Στις 9 Δεκεμβρίου 2022, βίωσε τη δεύτερη μεγαλύτερη απώλεια της ζωής της: Ο Ρόνι βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, σε ηλικία 62 ετών, ύστερα από άνιση μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου.

Είχε πρωταγωνιστήσει με τη μητέρα του στη βιογραφική ταινία “What’s Love Got To Do With It”, το 1993, η οποία αφηγούνταν την ιστορία της ζωής της διάσημης τραγουδίστριας.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.