Στα Δωδεκάνησα το υψηλότερο ποσοστό της ΝΔ, αγγίζει το 50%

May 25, 2023


Εκλογές 2023: Από τη ΝΔ πρώτος αναδείχθηκε ο Γιάννης Παππάς, με 17.852 σταυρούς, κερδίζοντας περισσότερες ψήφους από το σύνολο του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του. Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον στατιστικό επιφύλασσε η ενσωμάτωση του 100% των αποτελεσμάτων των εκλογών. Στην εκλογική περιφέρεια Δωδεκανήσου η ΝΔ κατέγραψε το υψηλότερο ποσοστό της σε όλη την επικράτεια, αγγίζοντας το 50%. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον α…


Εκλογές 2023: Από τη ΝΔ πρώτος αναδείχθηκε ο Γιάννης Παππάς, με 17.852 σταυρούς, κερδίζοντας περισσότερες ψήφους από το σύνολο του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του. 

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον στατιστικό επιφύλασσε η ενσωμάτωση του 100% των αποτελεσμάτων των εκλογών. Στην εκλογική περιφέρεια Δωδεκανήσου η ΝΔ κατέγραψε το υψηλότερο ποσοστό της σε όλη την επικράτεια, αγγίζοντας το 50%.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτά το γεγονός πως ο Αλέξης Τσίπρας είχε επιλέξει τη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια να είναι υποψήφιος, πέρα από τις Σέρρες και την Α’ Πειραιώς.
Ειδικότερα, η ΝΔ κατέγραψε ποσοστό 49,93% στα Δωδεκάνησα, με τον ΣΥΡΙΖΑ να σημειώνει 14,89% και 13,42% το ΠΑΣΟΚ.
Επίσης, εντυπωσιακό είναι πως ο Αλέξης Τσίπρας έλαβε στα Δωδεκάνησα το απόλυτο ποσοστό που κατέγραψε το κόμμα, με 15.583 σταυρούς, με δεύτερη τη Χρυσούλα Καραγιάννη με 4.868.
Από τη ΝΔ πρώτος αναδείχθηκε ο Γιάννης Παππάς, με 17.852 σταυρούς, κερδίζοντας περισσότερες ψήφους από το σύνολο του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του. Συγκεκριμένα, έλαβε 15.583.
Το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό κατέγραψε η ΝΔ στη Λακωνία, συγκεντρώνοντας 49,78%.

Εθνικές Εκλογές 2023

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.