«Νυσταγμένη, άβαφη, άφιλτρη» – Το πραγματικό πρόσωπο της Δούκισσας Νομικού

May 25, 2022


Η Δούκισσα Νομικού ανήκει στην κατηγορία των celebrities που δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα, να ποζάρουν στην κάμερα χωρίς να βάλουν κάποια φίλτρο ή χωρίς να έχουν μακιγιάζ.Είναι βέβαια αλήθεια πω…


Η Δούκισσα Νομικού ανήκει στην κατηγορία των celebrities που δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα, να ποζάρουν στην κάμερα χωρίς να βάλουν κάποια φίλτρο ή χωρίς να έχουν μακιγιάζ.

Είναι βέβαια αλήθεια πως έχει ένα από τα πιο αψεγάδιαστα πρόσωπα. Άλλωστε η ίδια προσέχει πολύ την επιδερμίδα της (δείτε εδώ την detox ρουτίνα που ακολουθεί) και φροντίζει να καθαρίζει καλά το πρόσωπό της κάθε φορά που γυρνάει σπίτι και έρχεται η ώρα για να ξεβαφτεί, κάτι που κανονικά θα έπρεπε να κάνουν όλες οι γυναίκες.

Κάπως έτσι, το βράδυ της Τρίτης (24/5), λίγο πριν ξαπλώσει για να κοιμηθεί, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες, στις οποίες όπως είπε και η ίδια πόζαρε εντελώς άβαφη και άφιλτρη αλλά και νυσταγμένη.

Η Δούκισσα Νομικού χωρίς καθόλου ρετούς

«Νυσταγμένη, άβαφη, άφιλτρη και μαμά, σε περίπτωση που δεν το πρόσeξες», έγραψε η ίδια στην φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της.

Δούκισσα Νομικού άβαφη

Το ρόφημα αποτοξίνωσης που επιλέγει για σώμα και επιδερμίδα

Μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz είναι σίγουρα η Δούκισσα Νομικού, η οποία μάλιστα διαθέτει και ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά, παρά τις δύο γέννες της. -διαβάστε εδώ και το σημείο που έχει πειράξει πάνω της-.

Φυσικά, η Δούκισσα φροντίζει πάντα να προσέχει σε μεγάλο βαθμό την διατροφή της αλλά και να κάνει αρκετή γuμναστική, ειδικά αυτόν τον καιρό που έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο, μιας και βρίσκεται εκτός τηλεόρασης.

Βέβαια, η ίδια όπως έχει αποκαλύψει τρελαίνεται για ένα συγκεκριμένο ρόφημα, το οποίο είναι αποτοξίνωσης και της βοηθάει πολύ για να διατηρεί την άψογη σιλουέτα της.

«Ξέρεις τι μου αρέσει να πίνω για αποτοξίνωση; Τζίντζερ (το βράζω από το βράδυ σε μια κατσαρόλα με νερό και το αφήνω να κρυώσει), με λεμόνι και λίγο μέλι», αποκάλυψε σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκινημένοι Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης! Η τρυφερή ανάρτηση για το γιο τους

Αξέχαστες φωτογραφίες από το 2017 στη Μύκονο – Η Δούκισσα Νομικού με μαγιό και χωρίς ρετούς στα πόδια

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.