Ξανά στα δικαστήρια η Έλενα Παπαρίζου με τον Τόνυ Μαυρίδη – Συνεχίζεται η δίκη

May 25, 2022


Μετά από 2 εβδομάδες συνεχίζεται ξανά η δίκη ανάμεσα στην Έλενα Παπαρίζου και τον Τόνυ Μαυρίδη, καθώς είχε πάρει αναβολή στην τελευταία δικάσιμο. Υπενθυμίζεται ότι το πρώην ζευγάρι βρίσκεται σε δικαστ…


Μετά από 2 εβδομάδες συνεχίζεται ξανά η δίκη ανάμεσα στην Έλενα Παπαρίζου και τον Τόνυ Μαυρίδη, καθώς είχε πάρει αναβολή στην τελευταία δικάσιμο. Υπενθυμίζεται ότι το πρώην ζευγάρι βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη εδώ και περίπου 10 χρόνια.

Συνεχίζεται σήμερα 25/5 η δίκη ανάμεσα σε Τόνυ Μαυρίδη και Έλενα Παπαρίζου

Μάλιστα ο Τόνυ Μαυρίδης ήταν εκείνος που κατέθεσε πρώτος μηνυτήρια αγωγή στην τραγουδίστρια, ισχυριζόμενος ότι δεν του χρωστά χρήματα, από την εταιρεία που είχαν από κοινού.

Έπειτα ακολούθησε και η μήνυση της τραγουδίστριας για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση.

Η μήνυση αφορά. σύμφωνα με τις πληροφορίες, τις δηλώσεις που είχε κάνει ο πρώην σύντροφός της σε γνωστό περιοδικό αναφέροντας πως έχει εξάρτηση από το αλκοόλ.

Η κάμερα του Mega Καλημέρα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 25/5 έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων και σύμφωνα με ρο ρεπορτάζ, οι αντίδικοι κατέφθασαν λίγο πριν τις 9:00.

Οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να πάρουν μία δήλωση από την Έλενα Παπαρίζου, η οποία περιορίστηκε όμως σε μία χαμογελαστή «καλημέρα», ούσα ευγενική όπως πάντα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.