Λασκαράκη – Σουλτάτος: Πόσο κοστίζει μια βραδιά; Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που έμειναν στη Μύκονο

May 25, 2022


Στην Μύκονο για διακοπές βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η Βάσω Λασκαράκη μαζί με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο. Έχοντας πρώτα πάει στην Άνδρο όπου έμειναν στο ξενοδοχείο του Ματέο Παντζόπουλου, στ…


Στην Μύκονο για διακοπές βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η Βάσω Λασκαράκη μαζί με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο. Έχοντας πρώτα πάει στην Άνδρο όπου έμειναν στο ξενοδοχείο του Ματέο Παντζόπουλου, στη συνέχεια ταξίδεψαν στο νησί των ανέμων.

Το ζευγάρι απόλαυσε τις βουτιές του στη θάλασσα αλλά και τις βόλτες του στα σοκάκια. Μάλιστα, έμεινε σε ξενοδοχείο εκτός Χώρας και συγκεκριμένα 10χλμ μακριά.

Συγκεκριμένα, έμειναν στο ξενοδοχείο Elia, ένα από τα πιο γνωστά της Μυκόνου, που έχει στα πόδια του τη θάλασσα με γνωστά μαγαζιά, όπου επισκέπτονται πολλοί celebrities.

Πόσο κοστίζει όμως μια βραδιά στο ξενοδοχείο που έμειναν Λασκαράκη – Σουλτάτος στην Μύκονο;

Το κυκλαδίτικου στυλ Elia Mykonos Resort βρίσκεται στο αμμώδες θέρετρο Ελιά της Μυκόνου και προσφέρει παραθαλάσσιο εστιατόριο, μπουτίκ, κήπο με φοίνικες και ελαιόδεντρα, δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους και μονάδες με κομψή διακόσμηση και μπαλκόνι.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος διακοπές Μύκονος

Ξενοδοχείο Ελιά Μύκονος

Με θέα στο Αιγαίο ή στον κήπο, τα δωμάτια και οι σουίτες του Elia έχουν δάπεδο με πλακάκια και οροφές με δοκάρια. Κάθε κλιματιζόμενη μονάδα διαθέτει μίνι μπαρ, θυρίδα ασφαλείας και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Ορισμένες σουίτες περιλαμβάνουν καθιστικό και καλά εξοπλισμένη μικρή κουζίνα. Το ιδιωτικό μπάνιο έχει στεγνωτήρα μαλλιών. Σε όλα τα δωμάτια υπάρχουν δωρεάν ξαπλώστρες και πετσέτες.

Ξενοδοχείο Elia

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ποτά, καφέ και μεσογειακά πιάτα στο μπαρ-εστιατόριο με θέα στη θάλασσα.

Παρέχονται ξαπλώστρες και πετσέτες παραλίας. Το Elia Mykonos Resort απέχει 10χλμ. από την κοσμοπολίτικη Χώρα της Μυκόνου και 9χλμ. από τον Κρατικό Αερολιμένα της Μυκόνου. Η Παραλία Ψαρρού, με τα φημισμένα beach bar και κλαμπ, είναι 13χλμ. μακριά. Σε απόσταση 3χλμ. θα βρείτε φαρμακείο, σούπερ μάρκετ και μηχάνημα ΑΤΜ. Το κατάλυμα διαθέτει δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Elia hotel Mykonos

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος ξενοδοχείο Μύκονος

Για τον Μάιο οι τιμές ανά βράδυ (ανάλογα και με το δωμάτιο) κυμαίνονται από 266 ευρώ έως και 282 ευρώ ανάλογα αν είναι καθημερινή ή Σαββατοκύριακο. Όσον αφορά τον Ιούνιο από 345 ευρώ έως 788 ευρώ προς το τέλος του μήνα που ξεκινάει και η φουλ σεζόν.

Τον Ιούλιο από 666 ευρώ έως και πάνω από 1.500 ευρώ. Δηλαδή αν θέλεις να πας ένα τριήμερο θα πληρώσεις για τρία βράδυ πάνω από 2.000 ευρώ. Οι ίδιες τιμές περίπου και ίσως παραπάνω ισχύουν και για τον Αύγουστο, ωστόσο το ξενοδοχείο είναι πλήρες από 1/9 έως 31/9.

Για τον Σεπτέμβριο οι τιμές είναι περίπου ίδιες με του Ιουνίου, δηλαδή ένα βράδυ κοστίζει από 440 ευρώ έως 535 ευρώ.

Hotel Elia Mykonos τιμές ανά βράδυ κράτηση

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκινημένη με την κόρη της η Βάσω Λασκαράκη – Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Επικρατεί το μαύρο και το ξύλο – Νέα φωτογραφία από το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.